Välkommen till Alice hemsida !

Alice Cooper
Tina
Hej, jag heter Alice och är en Welsh Springer Spaniel. Jag föddes den 6/3 2001 på kenneln Hammalgården i Sundsvall, men bor sedan den 2/5 i Ede utanför Östersund hos min familj Sonia, Christer och Roger Altbäck. Mitt kennelnamn är Hammalgårdens Scarlet Forever, men jag kallas som sagt för Alice (ibland Alice Brallis eller Alice Sprallis). Jag är rätt så busig (säger dom) och har tyvärr bitit sönder några kuddar och filtar. Det bästa jag vet är att leta godis, leka kurragömma och springa i skogen. Jag har inte vunnit några priser eller fått några utmärkelser (än), men matte säger att jag är bäst i alla fall.
Den 18 April 2006 hämtade vi en "lillebror" till mig. Han kallas Cooper (ibland Slangen), men heter egentligen Umanioras Garreth, och föddes 1/2 2006 på kenneln Umaniora´s utanför Umeå. Nu är det han som är busig och jag som måste vara förståndig, så gått det går. Cooper är väldigt intresserad av skor, ibland FÖR mycket. Han gillar också att springa i skogen. Den 17 april 2007 föddes våra valpar, Ozzy, Marilyn, Janis och Tina. Tina får stanna hos oss och är pappa Coopers bästa kompis. Hon verkar bli en smart tjej!
Den 21 maj 2014 fick vi säga farväl till Alice. Nu handlar hemsidan mest om Tinas liv och äventyr. Men uppe i hundhimlen sitter säkert Alice och blickar ner över vad som händer här hemma och i fjällen.